Кадър ДПСДПС са пряко засегнати политически от санкциите на САЩ.Изненадващо лидерът

...
Кадър ДПСДПС са пряко засегнати политически от санкциите на САЩ.Изненадващо лидерът
Коментари Харесай

Валентин Хаджийски: ДПС търси да се скрие от САЩ под крилото на Ердоган, но е сбъркало адреса

Кадър Движение за права и свободи

Движение за права и свободи са директно наранени политически от глобите на Съединени американски щати.

Изненадващо водачът на партията Карадайъ отиде в Турция на среща с Ердоган.

Ето какво написа Валентин Хаджийски в " Гласове.ком "

Съобщенията за делегация на Движение за права и свободи отпред с Карадайъ, тръгнала за височайша визита в Анкара, а призната от Чавушоглу, значат, че Движение за права и свободи е в суматоха от разкритията на Съединени американски щати за закононарушенията на ГЕРБ и съдружниците им Движение за права и свободи.

Но в този момент ситуацията не е като първоначално 90-те години, когато Доган се ерчеше, че пътят за Вашингтон минавал пред Босфора. Признаването на 24 април т.г. на арменския геноцид от Съединени американски щати беше знак, че Турция е публично оповестена за техен зложелател. Защо? Много просто. Ердоган целеустремено разрушава американския ред в Близкия изток и за Вашингтон се подрежда до Путин и аятолах Хаменеи́.

Неофициално Турция бе нарочена за зложелател на Съединени американски щати с несполучливия опит за боен прелом в 2016 г. с присъединяване на Вашингтон и Европейски Съюз. Ердоган хвърли Обама в кюпа с враговете си, затвори десетки хиляди прозападни опозиционери, уволни от работа още над 150 хиляди. Доставката на съветските ракети С-400 бе осъществена макар гневния американски напън, вследствие на което Турция бе изключена от програмата за F-35; военни специалисти я окайват, че останала с остарелите F-16. Западът й наложи ембарго, изначало за военната промишленост, включително за производството на фамозните дронове, разгромили арменците в Карабах, след това други наказания и закани, довели до рецесията и финансовата рецесия от 2018 година

....

След изборите на 4 април Движение за права и свободи изпадна в необикновената обстановка да не бъде съдия, разпределящ порциите. „ Победителят “ ГЕРБ е в цялостна изолираност, „ изгубилата “ Българска социалистическа партия стана незаобиколим фактор за бъдещо ръководство – и го показва на процедура с присъединяване си – въпреки не изключително афиширано – в служебния кабинет. Активистите на Движение за права и свободи предишното лято претърпяха и кошмарни мигове, извозени с автобуси като овце да бранят с тела противозаконния сарай на вожда си в пристанището на „ Лукойл “.

Целият разбор виж тук 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР